Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Düzcede Sporla Yaşa projesi


DÜZCE (A.A) - Düzcede Sporla Yaşa projesinin mimarları, projede yer alan gençlerin antrenmanını izledi.
     Nurettin Zafer Stadında öğrencilerle bir araya gelen Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, suça karışma ihtimali olan gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlere katılarak, kişisel ve bedensel gelişimlerini sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.
     Projede sadece futbolun değil, basketbol ve voleybol gibi branşların da yer alacağını vurgulayan Solmaz, Gelecek yıllarda gençleri inşallah farklı spor branşlarına yönelteceğiz. Projenin devamında inşallah çok güzel şeyler olacak dedi.
     Solmaz, projeye 37 okuldan 180 öğrencinin dahil edildiğini kaydederek, farklılıkların ortaya çıkması, sporun Düzcede daha çok yaygınlaşması adına örnek bir projeye imza attıklarını söyledi.
     Bu konuda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ciddi çalışmaları olduğunu vurgulayan Solmaz, Valiliğimizin de destekleri var. Biz de Cumhuriyet Başsavcılığı olarak her zaman destek olacağız ifadelerini kullandı.
     Solmaz, projenin kurucu heyetinde yer alan Düzce Barosu, Düzce Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi gibi kurumların temsilcileriyle gençlerin antrenmanını izledi.
    
     -Yığılca Stadına 300 kişilik yeni tribün-
    
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce Yığılca Stadına 300 kişilik tribün yapıldığı bildirildi.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzceye tesis kazandırmak için çalıştıklarını ifade ederek, Düzce ve ilçelerinde sporun yapıldığı ve yapılacağı her alanı güzelleştirmek, geliştirmek bizim boynumuzun borcu dedi.
     Yığılca ilçesinde güzel bir stadın bulunduğuna dikkati çeken Şiran, Stadın tribünü eksikti. Biz de bu eksikliği giderelim istedik. Tüm Yığılcalılara hayırlı olsun ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER