Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Düzcede Seyyah Ulu Çınarın İzinde projesi


DÜZCE (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca başlatılan Seyyah Ulu Çınarın İzinde projesi kapsamında Düzceden 400 genç, farklı illeri görme imkanı buldu.
     Proje kapsamında İzmir, Çanakkale ve Kastamonu illerine gidecek olan gençler, bugün Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü önünden hareket etti.
     Düzce Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaptığı açıklamada, gençler için ellerinden gelen tüm fedakarlığı gösterdiklerini belirterek, Onları bir nebze de olsa mutlu edersek ne mutlu bize dedi.
     2 Eylüle kadar devam edecek proje sayesinde hayatında tatile gidemeyen çocukların tatil yapabildiğine işaret eden Şiran, Ücretsiz gezilerimizde, gençler gittikleri illerin tarihi ve kültürel zenginlikleri görme fırsatı yakalıyor. Gezilerimiz öncesinde gençlere ve ailelerine geziler hakkında bilgiler veriliyor diye konuştu.
    
     -18 Temmuz Stadında çim yenileme çalışmaları-
    
     Düzce 18 Temmuz Stadında çim yenileme çalışmalarının başlatıldı.
     Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaptığı açıklamada, stat çimlerinin 60 günlük çalışmanın ardından yenileceğini belirterek, çimlerin sulanması için yeni su pompalarının yerleştirileceğini söyledi.
     Futbolcuların yeni sezonda rahat bir nefes alacaklarını ifade eden Şiran, Dökme çim olarak yapılması düşünülen 18 Temmuz Stadında çim sahanın yanı sıra atletizm pisti de 55 milimetre sentetik çim ile kaplanacak ve kulvarlar daha da belirgin hale getirilecek. Öte yandan, stat çevresinde yedek kulübeleri de değiştirilirken, stadın çevresindeki tel örgüler de yenilenecek ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER