Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Düzceli atletlerin başarısı


DÜZCE (A.A) - Düzce Atletizm takımı sporcuları, Yıldızlar Türkiye Atletizm Şampiyonasında başarılarını artırdı.
     16 ve 17 Haziran tarihleri arasında Ankarada düzenlenen şampiyonaya 81 ilden 830 sporcu katıldı. Müsabakalarda Düzceli sporcular kategorilerinde derece geliştirerek, önemli başarı sağladı.
     Atletizm antrenörü Meral Şahin, yaptığı açıklamada, gelecek sezonda iddialı olduklarını belirterek, Bu yıl sporcularımız hem kendinden büyüklerle yarıştı hem de yeni oldukları için antrenmanları az oldu. Bu yarışma bizim için daha çok tecrübe kazanmak içindi. Fakat buna rağmen sporcularımız kendi yaş gruplarında ilk 10dan inmediler. Önümüzdeki yıl inşallah madalya almayı hedefliyoruz diye konuştu.
    
     -Şirandan minik judoculara hediye-
    
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Çorumda gerçekleştirilen Minikler Türkiye Judo Şampiyonasında derece elde eden sporculara eşofman takımı hediye etti.
     15 ve 17 Haziran tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada 28 kiloda altın madalya alan Merve Apaydın, 26 kiloda gümüş madalya alan Nurettin Şen, 48 kiloda Merve Kahraman, 57 kiloda Melike Çakır ile 38 kiloda bronz madalya alan Bedirhan Bediz, 42 kiloda Hakan Aydinç, 50 kiloda Mert Alkan, Şiranı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Şiran, minik sporcuların başarısı ile gururlandıklarını belirterek, her zaman destek olacaklarını söyledi.
     Şiran, ziyaretin ardından sporculara eşofman takımı hediye etti.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER