Düzcede trafik kazaları

Düzcede trafik kazaları -Kentte meydana gelen 3 ayrı kazada, bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı


DÜZCE (A.A) - Düzcede meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında, bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
     İstanbuldan Ankara istikametine giden Mustafa Çobangül (40) idaresindeki 54 HH 847 plakalı otomobil, Çerkez Taşköprü kavşağında lastiğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.
     Kazada, yaralanan sürücü Çobangül ve yanındaki Meryem (37) ile Canan Çobangül (3) ambulanslarla Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
     D-100 Karayolunda seyir halindeki Ethem Atayın kullandığı 45 HY 340 plakalı otomobil, aynı yönde giden Adem Duran idaresindeki 81 DM 997 plakalı otomobile çarptı.
     Kazada, sürücü Adem Duran ile yanında bulunan hamile eşi Gülşen Duran yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince , olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, daha sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.
     Kentte meydana gelen diğer bir kazada ise Melen Çayına babasıyla birlikte balık tutmaya giden 11 yaşındaki Fatih Aydınere, bisikletiyle eve döndüğü sırada Cumayeri Avlayan köyü yolunda Hamdi Sağlamın kullandığı kamyonet çarptı.
     Çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybeden Aydınerin cesedi, yapılan incelemelerin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
    
     Muhabir: Onur Orhan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzcede trafik kazaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER