Düzcede şiddetli yağış

Düzcede şiddetli yağış -Bazı ev ve iş yerlerini su bastı


DÜZCE (A.A) - Düzcede sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı.
     Kent merkezinde 20 dakikada metrekareye 22 kilogram yağış düşmesi, su baskınlarına neden oldu. İtfaiye ekipleri, kovalarla ev ve iş yerlerindeki suyu tahliye etmeye çalışan mahalle sakinlerine yardım etti.
     Kültür Mahallesindeki evini su basan Dursun Kurcadüz, AA muhabirine, aniden bastıran yağmur nedeniyle eşi ve 3 çocuğuyla mağdur durumda kaldıklarını söyledi.
     Yağmurun çok şiddetli yağmasından dolayı su baskınıyla karşılaştıklarını ifade eden Kurcadüz, Her yağmurda bu şekilde olmuyordu. Bu seferki baskın gelince evlerimizi su bastı. Hemen ekiplere haber verdik. Zamanında gelselerdi belki de evimizi su basmayacaktı. Kendi imkanlarımızla suları tahliye ediyoruz diye konuştu.
     İş yeri sahibi Zeki Tekbaşoğlu ise yağmurun bir anda bastırmasından dolayı ana hattın tıkandığını ve bu nedenle iş yerlerini su bastığını öne sürdü.
     İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmalarından dolayı işe yetişmekte zorlandığını anlatan Tekbaşoğlu, Kendi imkanlarımızla suları tahliye ediyoruz. Herhangi bir can kaybımız yok. Maddi hasar oluştu ifadelerini kullandı.
     (ONR-ÖÜ-KMK)
<< Önceki Haber Düzcede şiddetli yağış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER