Düzcede Aklın ve Kaskın Başında Olsun

Düzcede Aklın ve Kaskın Başında Olsun kampanyası -Kampanya kapsamında, kask takmayan motosiklet sürücülerine ceza kesildikten sonra kask hediye edildi


DÜZCE (A.A) - Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü ekipleri, başlattıkları Aklın ve Kaskın Başında Olsun kampanyası kapsamında, kask takmayan motosiklet sürücülerine ceza yazdıktan sonra kask hediye etti.
     Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğünce başlatılan kampanya kapsamında, motosiklet sürücülerine yönelik Anıtpark alanında uygulama yaptı.
     Uygulama sırasında kask takmayan sürücülere önce ceza yazan polis ekipleri, daha sonra bu kişilere Düzce Emniyet Müdürlüğünün logosunun bulunduğu kask hediye etti.
     Düzce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Murat Bozyurt, kampanyaya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, motosiklet sürücülerini bilinçlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, yaz aylarının gelişiyle motosiklet kullanımın arttığını söyledi.
     Son zamanlarda birçok kazanın meydana geldiğini ifade eden Bozyurt, Bu kazalarda önlem almazsanız hayatınız tehlikeye girer. Bizim amacımız motorlu sürücülerin kask takma oranını arttırmak. Bilinçlendirmeyi arttırmak için motosiklet sürücülerine kask hediye ediyoruz dedi.
     Bu arada, polis ekipleri uygulamada kask takmadığı tespit edilen motosiklet sürücülerine 72 lira para cezası uygulanırken, ehliyeti ve belgesi olmayan sürücülerin motosikletlerine el koydu.
    
     Muhabir: Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Düzcede Aklın ve Kaskın Başında Olsun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER