Duraklara güzergah bilgi panoları yerleştirildi

Duraklara güzergah bilgi panoları yerleştirildi


ANTALYA (A.A) - Antalyada şehir içi toplu taşıma duraklarına araç güzergah ve saat bilgilerini içeren Güzergah Bilgi Panoları yerleştirildi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığınca yolcu duraklarına toplu taşıma araçlarının güzergahları ile çalışma saatlerini gösteren Güzergah Bilgi Panolarının yerleştirildiği belirtildi.
     İlk olarak Atatürk, Sakıp Sabancı, Yüzüncü Yıl, Adnan Menderes, Barınaklar bulvarları ile Yener Ulusoy, Mevlana, Burhanettin Onat, Metin Kasapoğlu, İsmet Gökşen, Tekelioğlu caddelerindeki duraklara yerleştirilen panoların ileriki günlerde Konyaltı, Işıklar ve Kızılırmak caddelerine de konulacağı bildirildi.
     Açıklamada şunlar kaydedildi:
     Bilgi panolarında şehir içi toplu taşıma araçlarının güzergah hat bilgileri yanında, araçların günün hangi saat aralığında hizmet verdiği bilgisi de yer alıyor. Çalışma kapsamında ayrıca şehir içerisindeki durakların isimleri de oluşturuldu. Yüzüncü Yıl Bulvarında bulunan duraklar YY O1, YY O2, Atatürk Bulvarındaki duraklar AB 22, AB 35, Yener Ulusoy Bulvarındaki duraklar YU 01 gibi kısaltmalarla adlandırıldı.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Duraklara güzergah bilgi panoları yerleştirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER