Dünya Yürüyüş Günü

Dünya Yürüyüş Günü -Alaplıda 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında, Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Erütelim yağları çıkıveylim bayırları sloganıyla yürüyüş düzenlendi


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı ilçesinde 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Erütelim yağları çıkıveylim bayırları sloganıyla yürüyüş düzenlendi.
     Kaymakam Yıldıray Malğaç, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Kadınlar Pazarı mevkisinden başlayan yürüyüş, Alaplı güreş sahasında son buldu.
     Yürüyüşün ardından Kaymakam Malğaç, Belediye Başkanı Çimenoğlu ve yürüyüşe katılanlar güreş sahasında müzik eşliğinde aerobik yaptı.
     Alaplı Kaymakamı Malğaç, yaptığı açıklamada, spor ve egzersiz yapmaya bundan sonra da devam edeceğini belirterek, Haftada bir iki gün mesai bitiminden sonra spor yapmayı ve hafta sonları doğa yürüyüşü düzenlemeyi düşünüyoruz dedi.
     Alaplı Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Gamze Oynar ise, Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun Obezite Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Daire Başkanlığınca, Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı kapsamında etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, yürüyüş sloganının Erütelim yağları çıkıveylim bayırları şeklinde belirlendiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Dünya Yürüyüş Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER