Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonası

Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonası


DENİZLİ (A.A) - Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonasında gümüş madalya alan Zekayi Erten ile ilgili olarak, Gençliğinde sayısız başarıya imza atan sporcumuz, içindeki spor sevgisiyle hem sporcu yetiştiriyor hem de uluslararası müsabakalarda göğsümüzü kabartıyor dedi.
     İbanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonasının 17-23 Eylül 2012 tarihleri arasında Macaristanın Budapeşte kentinde düzenlendiğini hatırlattı.
     Şampiyonanın 5 yaş grubunda, 58, 63, 69, 76, 85, 97 ve 130 kilogram sıkletlerinde gerçekleştirildiği bilgisini veren İbanoğlu, 2011 yılında Arnavutlukun Tiran kentinde düzenlenen Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonasında 69 kgda dünya üçüncüsü olan Ertenin bu sene katıldığı şampiyonada ikinci olduğunu belirtti.
     Zekayi Ertanın büyük bir başarıya imza attığını kaydeden İbanoğlu, Gençliğinde sayısız başarıya imza atan sporcumuz, içindeki spor sevgisiyle hem sporcu yetiştiriyor hem de uluslararası müsabakalarda göğsümüzü kabartıyor. Kendisini tebrik ediyor ve seneye şampiyon olmasını bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER