Dünya Gümrük Günü

Dünya Gümrük Günü -Antalya İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Satıcı: Türkiyenin gümrükleri sistemsel yeterliliği ve insan kaynaklarındaki yetişmişlik seviyesi ile ihracatçımızın önünü açmaktadır


ANTALYA (A.A) - Antalya İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, Türkiyenin gümrükleri sistemsel yeterliliği ve insan kaynaklarındaki yetişmişlik seviyesi ile ihracatçıların önünü açtığını bildirdi.
     Satıcı, yaptığı yazılı açıklamada, ekonomilerin büyümesinin beraberinde istihdamın ve toplumsal refahın artmasını sağladığını ifade etti.
     Bu döngünün temel taşlarının gümrükler ve gümrük çalışanlarından oluştuğunu ve bu güzel günü kendileriyle paylaşarak her zaman ihracatçıların yanında olduklarını dile getiren Satıcı, Türkiyenin müreffeh geleceği adına daha başarılı işlerin yapılması adına tüm enerjileri ile çalıştıklarını kaydetti.
     Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Sayın Ragibe Coşkun ve ihracatçı ailesinin daima yanında görmeye alıştığı gümrük görevlilerine teşekkür eden Satıcı, Dünya Gümrük Günlerini kutladı.
     Satıcı şöyle devam etti:
     Türkiyenin gümrükleri sistemsel yeterliliği ve insan kaynaklarındaki yetişmişlik seviyesi ile ihracatçımızın önünü açmaktadır. Bu bağlamda uluslararası ticaretin aksamaması ve ülke ekonomimizin gelişimi adına mesai mefhumu olmaksızın çalışmalarını sürdüren gümrük görevlileri bahse konu sistemin işlemesinin teminatını oluşturmaktadırlar. İhracat ailesi olarak gümrük görevlilerinin her zaman yanında olma prensibimiz çerçevesinde Dünya Gümrük Gününü birlikte kutlama şansı yakaladık. Bu özel günde ihracatçı ve gümrük camiası bir bütünün parçaları olduğunu bir kez daha sergilemiştir.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dünya Gümrük Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER