Düğün salonu toplu nikahla açıldı

Düğün salonu toplu nikahla açıldı -Burhaniye Belediyesince yaptırılan Ahmet Akın Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun açılışında, imam nikahlı 5 çiftin resmi nikahları kıyıldı -Bir çift, törene çocuklarıyla geldi (Fotoğraflı-


BALIKESİR (A.A) - Burhaniye ilçesinde belediye tarafından yaptırılan Ahmet Akın Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun açılışında, imam nikahlı 5 çiftin resmi nikahları kıyıldı.
     Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, salonun açılışında, tesisin ilçe açısından çok önemli olduğunu, büyük bir eksikliğin giderildiğini söyledi.
     Salonu gören gençlerin, Evlenme hevesinin artacağını ifade eden Akova, Düğün salonunun konseptine, düşünce tarzına uygun bir açılış gerçekleştiriyoruz. Toplu nikah törenimiz bu açıdan önemli dedi.
     Konuşmaların ardından, imam nikahlı Berivan ve Erkan Çelik, Oya ve Çetin Cihan, Emine ve Ozan Tartı, Burçin ve Ömer Tartı ile Seçil ve Şaban Kalaycının resmi nikahları kıyıldı. Seçil ve Şaban Kalaycı çifti, nikaha çocuklarıyla geldi.
     Nikahları Fikret Akova kıyarken, şahitlikleri ise Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz ve CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova yaptı.
     Nikah töreninin ardından çiftler, müzik eşliğinde dans etti.
    
     Muhabir: Burhaniye / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Düğün salonu toplu nikahla açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER