DÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek

DÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek binasının durdurulduğu iddiası -Başhekim Prof. Dr. Dikici: -Bina, Savcılık tarafından herhangi bir şekilde durdurulmamıştır. Süreç olduğu gibi devam ediyor. Savcılığa giden yazışmalar, şikayet k


DÜZCE (A.A) - Düzce Üniversitesi (DÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bünyamin Dikici, hastaneye yapılması planlanan mevcut ek binanın durdurulduğuna yönelik yapılan iddialara ilişkin, Bina, savcılık tarafından herhangi bir şekilde durdurulmamıştır. Süreç olduğu gibi devam ediyor. Savcılığa giden yazışmalar, şikayet konusu değildir. Sadece hukuki yönden değerlendirme talep edilmiştir dedi.
     Dikici, hastaneye yapılması planlanan mevcut ek binayla ilgili yerel basında çıkan iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, ek binayla ilgili çıkan haberlerin kamuoyunda huzursuzluk yarattığını kaydetti,
     Bina yapım sürecinde ilgili kurum ve kuruluşlar arasında birtakım karışıklıkların olduğunu dile getiren Dikici, şunları kaydetti:
     Bunlarla ilgili Cumhuriyet savcılığına binanın durdurulması değil, konunun hukuki yönden tarafınızdan değerlendirilmesi diye ilgili hususları yazarak, dilekçe gönderdim. Bunun üzerine savcılık tarafından çalışma başlatıldı dedi.
     Binanın basına yansıdığı şekilde durdurulmadığını ifade eden Dikici, Bina savcılık tarafından herhangi bir şekilde durdurulmamıştır. Süreç olduğu gibi devam ediyor. Savcılığa giden yazışmalar, şikayet konusu değildir. Sadece hukuki yönden değerlendirme talep edilmiştir. Savcılık tarafından bir gün dahi rahatsız edilmedik. Böyle bir ihtimal bile yoktur diye konuştu.
     Yerel basında çıkan haberlerde, DÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesine yapılması planlanan ek bina projesinin, Başhekim Prof. Dr. Bünyamin Dikici tarafından engellendiği iddiası ortaya atılmıştı.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber DÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER