DTO Yönetim Kurulu Başkanı Özer:

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Özer: Bayramlar, bizlerdeki hoşgörüyü, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirerek iyice kenetlenmemizde yardımcı olur


DENİZLİ (A.A) - Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, bayramların hoşgörüyü, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirerek, toplumun kenetlenmesine yardımcı olduğunu belirtti.
     Özer, Kurban Bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, iki önemli bayramın ardı ardına gelişinin heyecan verdiğini ifade ederek şunları kaydetti:
     Bu yıl Kurban Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin 89. yıldönümünü birarada coşkuyla kutluyoruz. Bayramlar, bizlerdeki hoşgörüyü, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirerek toplum olarak birbirimize iyice kenetlenmemizde yardımcı olur. Cumhuriyetimizin bize sunduğu demokratikleşme ve insan hak ve özgürlüklerinin her geçen gün pekiştiği ülkemizde, Cumhuriyet Bayramını kutlamaya hazırlanırken, üzerinde yaşadığımız topraklar için can veren aziz şehitlerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz. Milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği nice bayramlar geçirmeyi diliyorum.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber DTO Yönetim Kurulu Başkanı Özer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER