DTO Yönetim Kurulu Başkanı Özer:

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Özer: Bu topraklarda kardeşçe yaşayan insanları, terör belasıyla birbirine düşürmek isteyenler amacına ulaşamayacaktır


DENİZLİ (A.A) - Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Bu topraklarda kardeşçe yaşayan insanları, terör belasıyla birbirine düşürmek isteyenler amacına ulaşamayacaktır dedi.
     Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör olaylarıyla ilgili olarak, vatandaşların sağduyulu ve itidalli olması gerektiğini belirterek, terör örgütünün saldırıları sonucunda şehit düşen asker, sivil herkesin acısını derinden hissettiklerini söyledi.
     Meydana gelen terör olaylarının, yüzyıllardır aynı topraklarda kardeşçe, bir yumruk gibi bir arada yaşayan insanları birbirine düşürmek için yapıldığını ifade eden Özer, şunları kaydetti:
     Bu topraklarda tarih boyunca yaşayan insanımız, birlikteliğinin yanı sıra kanıyla canıyla tarihi ve kültürüyle bir bütündür. Bu terör olaylarını kınıyor ve lanetliyoruz. İnsanlık dışı terör eylemleri, hedefine ulaşamayacaktır. Halkımız bunların oyununa gelmeyecek, yapmak istedikleri çirkin oyunlara alet olmayacaktır. Bu topraklarda kardeşçe yaşayan insanları, terör belasıyla birbirine düşürmek isteyenler amacına ulaşamayacaktır. Denizli Ticaret Odası olarak milletimizin acısını bir kez daha derinden paylaşıyor, şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine ve milletimize baş sağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.
    
     Muhabir: Fatma Karakış
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber DTO Yönetim Kurulu Başkanı Özer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER