DTO Antalya Şubesi Meclis Toplantısı yapıldı

DTO Antalya Şubesi Meclis Toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya şubesi temmuz ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Serdar Göksel başkanlığında yapıldı.
     DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol, toplantıda odanın bir aylık faaliyetleri hakkında meclise bilgi verdi. Toplantıda, Antalyada denizlerde yat ve günübirlik tur teknelerinin atıklarının alınıp alınmaması, başlatılan mavi kart uygulaması ile özel yat sahiplerine verilen para cezaları görüşüldü.
     Başkan Erol, Antalya demir yolu projesi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak, projenin Boğaçayı bölgesine kadar güzergahının belirlendiğini, ancak projede limana kadar ulaştırılmadığını, bu sorunun giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.
     Aksu marina projesinin de 2016 yılında gerçekleştirilecek olan Antalya EXPO 2016 bütçesi içinde yer alması gerektiğini vurgulayan Erol, Antalya Serbest Bölgesinde üretilen yatların denize indirilmesi ve park edilmesi konusunda çeşitli sorunlar yaşandığını kaydetti.
     Meclis Başkanı Göksel ise Antalya Serbest Bölgesinde yat üretim sektörünün geliştiğini, ancak yine de bazı sorunlar yaşandığını ifade etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber DTO Antalya Şubesi Meclis Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER