DTOdan Garnizon Komutanlığı ve Emniyete ziyaret

DTOdan Garnizon Komutanlığı ve Emniyete ziyaret


DENİZLİ (A.A) - Denizli Ticaret Odası (DTO) yönetimi, Garnizon ve 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen ile İl Emniyet Müdürü Zeki Bulutu makamında ziyaret etti.
     DTO Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, başkan yardımcısı Hüseyin Memişoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Ali Önal, Habib Yıldız ve Genel Sekreter Ali Rıza Tekin, görevlerine yeni atanmaları dolayısıyla Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakbilen ve İl Emniyet Müdürü Buluta nezaket ziyaretlerinde bulundu.
     Tuğgeneral Hakbilen, DTO heyetini kabulünde, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Denizli insanının müteşebbis ruha sahip olduğunu, dinamik ve etkinliğiyle kentin ekonomik ve sosyal hayatına katkılar sağladığını dile getirdi.
     DTO Başkanı Özer de Denizlinin ürettiğini dünyanın 170 ülkesine pazarlayan bir olduğunu ve oda olarak 15 bin üyeye hizmet verdiklerini belirterek, Özellikle üyelerimize yön vermek amacıyla gerek yurt içi gerekse yurt dışı fuar organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Bunda da amacımız Denizlinin ihracat potansiyelini daha da artırmaktır. Ayrıca kent ekonomisine ivme kazandırmak için alternatif sektörlere yönelik çalışmalar yürütüyoruz dedi.
     DTO heyeti daha sonra Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulutu ziyaret etti.
     Denizli Emniyet Müdürü Zeki Buluta, görevinde başarılar dileyen DTO Yönetim Kurulu Başkanı Özer, Denizliye değer kazandıracak her konuda emniyet müdürlüğü ile ortak projeler üretmeye, polis teşkilatına her zaman destek olmaya hazır olduklarını kaydetti.
     Bulut, DTO temsilcilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber DTOdan Garnizon Komutanlığı ve Emniyete ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER