DSP Yüreğirde yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor

DSP Yüreğirde yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor


ADANA (A.A) - DSP Yüreğir İlçe Başkanlığının, yerel seçim çalışmaları kapsamında Sinanpaşa Mahallesinde toplantı düzenlediği bildirildi.
     DSP Yüreğir ilçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sinanpaşa Mahallesindeki toplantıya İl Başkanı Fatma Altınok, Yüreğir ilçe Başkanı Remzi Zeren ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Altınok, yaptığı açıklamada, DSP iktidarına olan özlemin her geçen gün biraz daha arttığını belirterek, şunları kaydetti:
     Hakça paylaşım ve hakça düzen için DSP olarak halkın iktidarına talibiz. DSP iktidarı, halkın iktidarıdır. Ülkemizdeki işsizliğin, yolsuzluğun ve yoksulluğun, terör ve eğitim sorunlarının son bulması, laik bir düzen için DSP iktidarına ihtiyaç vardır. Biz Demokratik Solcular ve DSPliler olarak (her evden bir oy) sloganıyla yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Her evden en az bir oya talibiz.
     Zeren ise partilerinin her geçen gün üye sayısını biraz daha artırdığını belirterek, DSP son yapılan genel seçimlerde TBMM dışında kalmıştır ve bu nedenle Türkiye iyi yönetilmemektedir. Ülkemizin ve halkımızın geleceği için tek çözüm DSP iktidarındadır ifadeleri kullandı.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber DSP Yüreğirde yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER