DPÜyü 24 saat MOBESE kameraları gözetleyecek

DPÜyü 24 saat MOBESE kameraları gözetleyecek


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesinin (DPÜ) kampüsünü, 24 saat son teknolojik güvenlik sistemleriyle donatılmış MOBESE kameraları gözetleyecek.
     DPÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, yaptığı yazılı açıklamada, şehirlere kurulan MOBESE sistemlerinin kentleri daha güvenli hale getirdiğini ve üniversiteye kurulan bu sistemlede kampüsün her santimetre karesinin 24 saat boyunca izleneceğini bildirdi.
     Eğitim ve öğretim dönemlerinde merkezde 25 bin, Germiyan Yerleşkesinde ise 8 bine yakın öğrencinin bulunduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Karaaslan, şunları kaydetti:
     Bu kadar yoğun sirkülasyonun olduğu kampüslerimizin güvenli hale getirilmesi, öğrencilerimizin kendilerini kampüslerimizde daha çok güven içinde hissetmelerini sağlamak ve huzurlu bir şekilde eğitim öğretim hizmeti vermek bizim en önemli görevlerimizden biridir. Bunun içinde her iki kampüsü 24 saat gözetleyecek son teknolojik MOBESE güvenlik kameraları yerleştirdik. Kampüslerimizin değişik yerlerine kurulan kameralarla her an kampüslerimizin her santimetrekaresi izlenebilmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Kampüslerimizi bu şekilde tam güvenli hale getirdik.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber DPÜyü 24 saat MOBESE kameraları gözetleyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER