DP Genel Başkanı Uysal:

DP Genel Başkanı Uysal: -Hükümet, her vesileyle, sözler ve tercihlerle, davranış ve icraatlarla birlik ve bütünlüğü sağlayacak istikameti göstermek durumundadır


SAKARYA (A.A) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Hükümet, her vesileyle, sözler ve tercihlerle, davranış ve icraatlarla birlik ve bütünlüğü sağlayacak istikameti göstermek durumundadır dedi.
     Partisinin il başkanlığınca Ahmet Faik Abasıyanık (AFA) Kültür Merkezinde düzenlenen Memleket Meselesi panelinde konuşan Uysal, DPnin bütün yönleriyle halkı gösteren bir parti olduğunu söyledi.
     Milletin önceliklerinin her zaman kendi öncelikleri olduğunu ifade eden Uysal, çizgilerini değiştirmeden, milletle kucaklaşmayı birinci vazifeleri gördüklerini vurguladı.
     Darbelerin hizmetlerin önünü kestiğini anlatan Uysal, Türkiyenin değiştiğini, ülkenin eskiye göre başka bir noktada bulunduğunu belirterek, şunları bildirdi:
     Hükümet, her vesileyle, sözler ve tercihlerle, davranış ve icraatlarla birlik ve bütünlüğü sağlayacak istikameti göstermek durumundadır. Ülkenin değiştiğini herkes görüyor, birilerinin diline pelesenk ettiği gibi değişen, gelişen Türkiyenin maalesef dönüşürken normalleşmediği ortadadır. Birilerinin çizdiği senaryonun parçası olarak değişmenin bu ülkeye hiçbir yararı yoktur. Tarihini koruyarak ortaya koyduğu, kendi inanıp değişimi öngörmüş, milletle tekrar devleti, altyapıyla üstyapıyı bir araya getirmiş bir siyasi çizgiyiz.
     Çizgisi, menfaatleri ve kendi bekasına uygun şekilde politik tercihlerini yapabilen bir Türkiye görmek istiyorum. Hükümet, her vesileyle, sözler ve tercihlerle, davranış ve icraatlarla birlik ve bütünlüğü sağlayacak istikameti göstermek durumundadır.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber DP Genel Başkanı Uysal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER