DÖSİAD rotayı Batuma çevirdi

DÖSİAD rotayı Batuma çevirdi -DÖSİAD Başkanı Gencer: -Bu gezi bölge ihracatına olumlu yönde yansıyacak ve arkadaşlarımız ticari bağlantılar yapıp dönecekler


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) üyeleri, Gürcistanın önemli liman ve ticaret merkezi Batuma gidiyor.
     DÖSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer, yaptığı yazılı açıklamada, yurt dışı ziyaret programı çerçevesinde bu yıl beşinci ziyareti Gürcistanın Batum kentine gerçekleştireceklerini bildirdi. 40 kişilik işadamı kafilesiyle gerçekleştirilecek gezinin bölge ihracatına ciddi katkı sağlayacağını kaydeden Gencer, seyahatle ilgili şu bilgileri verdi:
     Gürcistan Turizm Bakanlığının hazırladığı program çerçevesinde karşılıklı iş görüşmeleri ve ikili görüşmeler yapılacak, ticaret masaları oluşturulacak. İki ülke arasındaki ihracatı artırmaya yönelik çalışmalar yapılacak. Yine program çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Gürcistan Batum Başkonsolosu, Gürcistan Acara Bölgesi Hükümet Başkanı ve Batum Belediye Başkanı ile Batumlu işadamı heyetiyle görüşmeler yapacağız. Bu gezi bölge ihracatına olumlu yönde yansıyacak ve arkadaşlarımız ticari bağlantılar yapıp dönecekler.
     Gencer, iş dünyasının vizyonunun ve ticari alışveriş yapma fırsatının gelişmesine büyük ölçüde katkı sağlayacak gezilerin 2012 yılının ikinci yarısında Tahran ile devam edeceğini de vurguladı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber DÖSİAD rotayı Batuma çevirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER