Döşemealtı Belediyesinde temel atma töreni

Döşemealtı Belediyesinde temel atma töreni


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, belediye hizmet binasının temelini Cuma günü atacaklarını bildirdi.
     Tursun, yaptığı yazılı açıklamada, önemli projeleri arasında yer alan belediye hizmet binasının da projesini tamamlandıklarını ve binanın Yeniköy Mahallesindeki mevcut belediye binasının yerine yapılacağını belirtti.
     Binanın temelinin 5 Ekim Cuma günü atılacağını kaydeden Tursun, tüm Antalyalıları temel atma törenine beklediklerini bildirdi. Binayı hızlı bir şekilde tamamlamayı planladıklarını ifade eden Tursun, belediye binasının vatandaşlara daha hızlı ve çağdaş bir ortamda hizmet vereceğine işaret etti.
     İlçeye prestij kazandıracak projeler için düğmeye bastıklarını anlatan Tursun, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Belediye hizmet binamız gelecek 50 yıl boyunca hizmet verecek şekilde inşa edilecek. Binamız iki bodrum, zemin hariç 5 kattan oluşuyor. 15 bin metrekare arsa üzerinde yapılacak bina, bin 600 metrekare kapalı alan üzerine kurulacak. Bina içinde 300 kişilik meclis salonu, 250 kişilik nikah salonu, yemekhane, teknik odalar, birim müdürlükleri, mescit, sığınak, otopark alanları ve konferans salonu yer alacak. Bina çevresi su havuzları ve bitkilerle donatılacak.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Döşemealtı Belediyesinde temel atma töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER