DOSABSİAD ile TEB arasında kredi protokolü

DOSABSİAD ile TEB arasında kredi protokolü


BURSA (A.A) - Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş adamları Derneği (DOSABSİAD) ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalanan protokol ile sanayicilere 500 bin lira limitli ve 36 aya varan vadelerde kredi imkanı ile 3 aya kadar taksit erteleme fırsatı sunulacak.
     DOSABSİAD Konferans Salonunda gerçekleştirilen imza törenine DOSABSİAD Başkanı Selim Yedikardeş, TEB Demirtaş Şube Müdürü Hakan Köken, TEB DOSAB Şube Müdürü Murat Güngör ve sanayiciler katıldı.
     Protokol ile bölgedeki sanayicilere 500 bin TLlik limitli ve 36 aya varan vadelerde kredi imkanı ile 3 aya kadar taksit erteleme fırsatı sunulacak.
     Selim Yedikardeş, burada yaptığı konuşmada, protokolün bölge sanayicisi için hayırlı olması temennisinde bulundu. Yedikardeş, şunları kaydetti:
     Bugün Türk Ekonomi Bankasıyla işbirliği amacıyla bir aradayız. Türkiyede sanayicilere ve bazı STKlar aracılığıyla bölgesel olarak yapmış oldukları kredi çalışmalarına bugün bizleri de paydaş ettiler. Biz de bugün Türkiye Ekonomi Bankasıyla bir iş birliği yapacağız. İmzalayacağımız bu protokol Demirtaş Organize Sanayindeki sanayicilerimize özel olacak.
    
     Muhabir: Volkan Bayraktar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber DOSABSİAD ile TEB arasında kredi protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER