Dörtyol kavşağı trafiğe açıldı

Dörtyol kavşağı trafiğe açıldı


YALOVA (A.A) - Yalova Belediyesi tarafından kısa bir süre önce yapımı tamamlanan, ancak onay bekleyen dörtyol kavşağı trafiğe açıldı.
     Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, yaptığı açıklamada, kentin doğu tarafındaki mahalleler ile batı tarafındaki mahalleleri bölen kara yoluna çıkış için kullanılan mevcut yolun, tehlike arz ettiğini ve birçok kazanın yaşanmasına sebep olduğunu belirtti.
     Halkın bu konudaki sıkıntısı kavşağın trafiğe açılmasıyla son bulduğunu ifade eden Koçal, şunları kaydetti:
     Doğu mahallelerimizden gelen vatandaşlarımız trafiği yararak kent merkezine doğru hareket etmek zorunda kalıyordu. Bu durum kimi zaman kazaların olmasına neden oluyordu. Bu sorunu çözmek adına Gaziosmanpaşa caddesinin yola bağlantılı olan yerinde gerekli çalışmayı yaparak, buradan gelen araçların trafik ışıkları vasıtasıyla yola çıkmalarına olanak sağlayacak düzenlememizi yaptık. Ancak buranın trafiğe açılması için kara yollarından gerekli iznin alınması gerekiyordu. AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkunun da desteği alınarak yapılan çalışmalar sonucunda kara yollarından onay geldi ve gerekli izinleri alarak bu trafik sıkıntısını aşmış olduk.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Dörtyol kavşağı trafiğe açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER