Dolandırılmaktan polis kurtardı

Dolandırılmaktan polis kurtardı -Şanlıurfada kendisini telefonla arayıp kamu görevlisi olarak tanıtan kişilerin hesabına para aktarmaya çalışan kişi polisin dikkati sonucu dolandırılmaktan kurtuldu (Fotoğraflı-Görü


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada kendisini telefonla arayıp kamu görevlisi olarak tanıtan kişilerin hesabına para aktarmaya çalışan kişi, polisin dikkati sonucu dolandırılmaktan kurtuldu.
     Alınan bilgiye göre, bir kaç gün önce telefonla ulaştıkları Sait Tye kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan kişiler, hesabından terör örgütü PKKya para aktarıldığının tespit edildiğini belirterek, tehdit etti.
     Sait Tyi korkutan kişiler, belirledikleri hesap numarasına 2 bin TL yatırmasını talep etti. Bunun üzerine Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesinde bir bankanın ATMsine giden ve burada telaşlı hareketleriyle dikkati çeken Sait Tnin yanına giden polis ekipleri durumu öğrenmeye çalıştı.
     Sait Tnin konuyu anlatması üzerine polisler, olayın dolandırıcılık olduğunu belirterek, parayı yatırmamasını istedi. Yapılan incelemede bir şebekenin üyelerince dolandırılmak istendiği anlaşılan Sait T, polis ekiplerine teşekkür etti.
     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
    
     Muhabir: Yasin Dikme / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Dolandırılmaktan polis kurtardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER