Doğuda kar, Antalyada güneşli günler

Doğuda kar, Antalyada güneşli günler -Özellikle Doğu Anadoluda hava sıcaklıklarının sıfırın altında seyretmesi ve kar yağışı olmasına rağmen Antalyada sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar sahilleri doldurdu, bazıları da d


ANTALYA (A.A) - Özellikle Doğu Anadoluda hava sıcaklıklarının sıfırın altında seyretmesi ve kar yağışına rağmen Antalyada sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahilleri doldurdu, bazıları da denizde yüzdü.
     Antalya Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, hava sıcaklığının 15 derece ölçüldüğü Antalyada deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece oldu. Yetkililer, hafta içinde yağış beklendiğini bildirdiler.
     Yazdan kalma günlerin yaşandığı Antalyada vatandaşlar parklarda ve sahillerde güneşli havanın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar denize girmeyi, bazıları ise sahilde balık avlamayı ve dinlenmeyi tercih etti.
     Ankaradan tatil amacıyla Antalyaya geldiklerini ifade eden Bahat Bahar, Ankaradan soğuk hava nedeniyle ayrıldıklarını söyledi.
     Güneşi fırsat bilerek sahile geldiklerini anlatan Bahar, Şu anda Ankara başta olmak üzere Türkiyenin büyük bölümü soğukla boğuşuyor. Bizlerse aralık ayında burada güneşli günler yaşıyoruz, şanslıyız dedi.
     Tatil amacıyla aralık ayının sonunu tercih ettiğini belirten Saffet Fatin Özkay da Antalyada bu mevsimde denize girmenin keyfini yaşadığını vurguladı.
     Eskişehirli olduğunu bildiren Özkay, Hava gerçekten çok güzel. Denizin sakin halini görünce dayanamadım, denize girdim. Bu çok harika bir ortam. İnsanlar cenneti başka yerde aramasın, burası gerçekten cennet gibi bir yer diye konuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Doğuda kar, Antalyada güneşli günler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER