Doğan, TCDD 1. Bölge Müdürü Gedikliyi

Doğan, TCDD 1. Bölge Müdürü Gedikliyi ziyaret etti


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, TCDD 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikliyi ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Doğan, TCDDnin hükümetin büyük bir projesi olan Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında İzmitte önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, projenin hedeflerine uygun, kısa zamanda ve İzmite katkı sağlayacak şekilde sonuçlanması için çalıştıklarını söyledi.
     Doğan, proje kapsamında Cumhuriyet Mahallesinde yoğun çalışmalar yürütüldüğünü dile getirerek, öncelikli görevinin kente hizmet getirmek ve yapılan hizmetlerin halka en fazla fayda sağlamasına çalışmak olduğunu kaydetti.
     Çalışmalar sırasında vatandaşların ilettiği sorunları ve önerileri ilgili kurumlarla paylaştıklarını anlatan Doğan, Bu görüşmede de benzer bir gündemimiz oldu. Cumhuriyet Mahallesinde geçiş güzergahlarında bulunan ve proje nedeniyle yıkılan alt ve üst geçit konularını ele aldık diye konuştu.
     Gedikli ise Doğanın proje kapsamında sundukları her konunun çözümü noktasında kendilerine yardımcı olduğunu vurgulayarak, başkanın çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde karşılıklı işbirliği içinde sorunları çözdüklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Doğan, TCDD 1. Bölge Müdürü Gedikliyi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER