Doğal güzellikleriyle ünlü Abanta Arap turist

Doğal güzellikleriyle ünlü Abanta Arap turist ilgisi -Abant Tabiat Parkı, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai, Bahreyn ve Ummandan gelen turistlerden büyük ilgi görüyor


BOLU (A.A) - Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı, Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai, Bahreyn ve Ummandan gelen turistlerden büyük ilgi görüyor.
     Boluya 34 kilometre uzaklıktaki Abant Tabiat Parkı, 125 hektarlık alanı kaplayan gölüyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Suudi Arabistan, Kuveyt, Dubai, Bahreyn ve Ummandan gelen turistler, göl çevresinde yürüyerek, ata ve faytona binerek, mangal yaparak ve fotoğraf çektirerek vakit geçiriyor.
     Dubaiden ailesi ile birlikte Abanta gelen Khalfan Bin Srur AA muhabirine, Abantın temiz ve serin havasından memnun olduklarını belirterek, Abant bizim için doğal bir klima dedi. Srur, Türk halkının misafirperverliği ve sıcak kanlılığının Abanta ilgiyi artırdığını, bu nedenle Arapların Abantı tercih ettiğini söyledi.
     Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz ise otelin yüzde 96 doluluk oranına ulaştığına dikkati çekerek, Arap turistlerin bölgemize gelmesiyle otellerimiz doluluklarını en üst seviyeye çıkardı diye konuştu.
    
     Muhabir: İlhami Çetin / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Doğal güzellikleriyle ünlü Abanta Arap turist Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER