Diyarbakırspor yönetimi kongre kararı aldı

Diyarbakırspor yönetimi kongre kararı aldı -Diyarbakırspor Yönetim Kurulu: Diyarbakırda son günlerde gelişen sportif gelişmeler doğrultusunda yeniden yapılanma ve gelecek olan yönetim adaylarının önünü açmak adına kulübümüzün gel


DİYARBAKIR (A.A) - Önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Diyarbakırsporda yönetim tarafından kongre kararı alındı.
     Diyarbakırspor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Nurullah Edemen başkanlığında toplanan yönetim kurulunun kongre kararı aldığı belirtildi.
     Bu süreçte kongre kararının gerekli olduğu belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
     Diyarbakırda son günlerde gelişen sportif gelişmeler doğrultusunda yeniden yapılanma ve gelecek olan yönetim adaylarının önünü açmak adına kulübümüzün geleceği için kongre kararı alınması uygun bulunmuştur. Liglerin başlamasına zaman varken ve yeni oluşacak ekibin çalışma zamanı yaratabilmesi adına alına kongre kararının gerekliliğini hissettik. Bu süreçte kulüp ve takımla ilgili çalışmalarımız her zamanki gibi devam edecektir. En geç 15 gün içinde planlanan kongrenin, Diyarbakırspora yakışır bir şekilde yapılması için başta kulüp başkanımız Nurullah Edemen olmak üzere tüm yöneticilerimiz üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirecektir. Genel kurula katılacak delegelerimiz, seçmen hakkına sahip olabilmeleri için yıllık üye aidatlarını kulübümüze makbuz karşılığı ödeyebilirler.
    
     Muhabir: Nail Kadırhan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Diyarbakırspor yönetimi kongre kararı aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER