Diyarbakırspora kayyum atan Nurettin Uğur:

Diyarbakırspora kayyum atan Nurettin Uğur: -Maalesef kulüp iyi yönetilmemiş -Bu hafta içerisinde bir teknik direktörle anlaşacağız


DİYARBAKIR (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Diyarbakırspora kayyum olarak atanan Nurettin Uğur, kulübün iyi yönetilmediğini söyledi.
     Uğur, yaptığı açıklamada, 44 yıllık geçmişe sahip olan yeşil kırmızılı ekibin büyük miktardaki borcu dolayısıyla çok zor durumda olduğunu, bu nedenle yakın zamanda yapılan olağanüstü kongrelerde yönetime talipli çıkmadığını anımsattı.
     Bir süre önce Diyarbakır 1. Sulh Hukuk Mahkemesince Diyarbakırspora kayyum olarak atanan Süleyman Gökalpin görevi devralmaktan vazgeçtiğini dile getiren Uğur, yaklaşık olarak 3 hafta önce kendisinin mahkeme kararıyla Diyarbakırspor Kulübüne kayyum olarak atandığını bildirdi.
     Maalesef kulüp iyi yönetilmemiş diyen Uğur, şöyle konuştu:
     44 yıllık geçmişe sahip kulübümüz profesyonelce yönetilmediği için bu hale gelindi. Ben bu kulüpte futbolculuğun yanı sıra 2000-2005 yılları arasında kulüp müdürlüğü görevini de yürüttüm. Bu kulübün en büyük sıkıntısı, yönetime gelen başkanların spora uzak kişilerden oluşmasıydı. Kulübün geleceğini kurtaracak uzun vadeli yatırımlardan ziyade, günlük başarılara önem verdiler. Sonuçta da bu sıkıntılı durum oluştu. Kulübün kapanmasına engel olmak istediğim için kayyum olarak atanmayı uygun buldum. Öncelikli hedefim ligin ilk yarısı tamamlanana kadar çok puan toplayıp, üst sıralara yükselmek ve kulübü kongreye götürmektir. Kayyumun asıl görevi de budur. Teknik direktörümüz olmadığı için takımı antrenör Fehmi Çağlar çalıştırıyor. Bu sıkıntının giderilmesi içinde teknik direktörlerle görüşmelere başladık. Bu hafta içerisinde bir teknik direktörle anlaşacağız. Göreve geldiğim günden bu yana oynadığımız 4 maçtan 5 puan topladık. Bu sıkıntı içeresinde 5 puan bizim için önemliydi.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Diyarbakırspora kayyum atan Nurettin Uğur: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER