Diyarbakır Otobüsçüler Derneği Başkanı Özgen:

Diyarbakır Otobüsçüler Derneği Başkanı Özgen: Yol yapım çalışmaları nedeniyle telefon ve internet hatları çalışmıyor. Bu nedenle büyük sıkıntı çekiyoruz


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Otobüsçüler Derneği Başkanı Aydın Özgen, yol yapım çalışmaları nedeniyle telefon ve internet hatlarının çalışmadığını, bu nedenle büyük sıkıntı çektiklerini söyledi.
     Özgen, yaptığı açıklamada, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda 4 ay önce yapımına başlanan alt ve üst geçit çalışmalarından, Diyarbakır Şehirlerarası Otogarındaki esnafın çok olumsuz etkilendiğini bildirdi.
     Yolda yapılan kazı çalışmaları nedeniyle telefon hatlarının koparıldığını, defalarca müracaat etmelerine rağmen sorunun giderilmediğini aktaran Özgen, 4 aydır büyük sıkıntı çektiklerini ve bazı firmaların telefonlarının çalışmadığını ve internet hizmeti de almadığını kaydetti.
     Yolcuların firmalara ulaşamadığını ifade eden Özgen, Yol yapım çalışmaları nedeniyle telefon ve internet hatları çalışmıyor. Bu nedenle büyük sıkıntı çekiyoruz. Biz sorunumuzun bir an evvel çözülmesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Nurten Aslan
     Yayıncı: Şengül Oymak
<< Önceki Haber Diyarbakır Otobüsçüler Derneği Başkanı Özgen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER