Diyarbakırdaki çatışma

Diyarbakırdaki çatışma -Lice ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Ahmet Ünverin Mersindeki baba evinde hüzün var


MERSİN (A.A) - Lice ilçesinde, Diyarbakır-Bingöl karayolu Kayacık yol ayrımında güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Ahmet Ünverin Silifkedeki baba evinde hüzün var.
     Ahmet Ünverin (28) şehit olduğu haberini Silifke ilçesine bağlı Arkum beldesindeki babası Durmuş Ünver ve annesi Meryem Ünver ile yakınlarına, Garnizon Komutanı Personel Yarbay İbrahim Alan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Sayılan ve Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu verdi.
     Şehidin annesi Meryem Ünver, O PKKnın karşısında dimdik durmam lazım. Benim yavrum dik dur anne derdi hep bana diyerek, gözyaşı döktü.
     Şehidin halası Emine Türer de, Vatan sağ olsun, ama buna bir dur olsun. Kahrolsun PKK diyerek terör örgütüne tepkisini gösterdi.
     Şehit Ahmet Ünverin Emsal Gökmen ile 1 ay önce nişanlandığı ve gelecek yıl nisan ayında evleneceği öğrenildi. Şehit Ünverin, yarın düzenlenecek törenin ardından Silifke Asri Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verileceği bildirildi.
     Lice ilçesinde, Diyarbakır-Bingöl karayolu Kayacık yol ayrımında güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada, 2 asker şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Veli Gürgah / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Diyarbakırdaki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER