Diyarbakırda uyuşturucu operasyonları

Diyarbakırda uyuşturucu operasyonları -Operasyonlarda 320 kilogram esrar ile 290 bin kök kenevir ele geçirildi


DİYARBAKIR (A.A) - Hani ve Hazro ilçelerindeki 3 köyde gerçekleştirilen operasyonlarda, 320 kilogram esrar ile 290 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.
     Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca 24-26 Temmuz tarihleri arasında Hazro ilçesinde 2, Hani ilçesinde de 1 köye yönelik operasyon düzenlendiği bildirildi.
     Özel harekat timlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda ekibin katıldığı operasyonlarda, 13 ev ve 15 ekim alanında arama yapılarak 320 kilogram kubar esrar ile 290 bin 562 kök Hint keneviri ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, şöyle denildi:
     Bu operasyon neticesinde kanlı terör örgütüne büyük bir darbe daha vurulmuş ve aynı zamanda bölücü terör örgütü PKK/KCKnın gerçek, kirli ve kanlı yüzü bir kez daha ortaya çıkarılmıştır. Yetiştirdikten sonra piyasaya sürdükleri uyuşturucuyla insanları zehirleyen ve böylece suçlu oluşturup sonrasında kendilerine eleman kazandıran kanlı terör örgütünün uyuşturucu ekme yetiştirme alanlarına yönelik operasyonlar devam edecektir.
     Açıklamada, başlatılan soruşturma kapsamında firari 6 kişinin yakalanmasına çalışıldığı da kaydedildi.
    
     Muhabir: Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Diyarbakırda uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER