Dışişleri Bakanı Davutoğlunun eşinden taziye ziyareti

Dışişleri Bakanı Davutoğlunun eşinden taziye ziyareti -Sare Davutoğlu, Hakkarinin Şemdinli ilçesindeki çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Günün annesi Sıdıka Günü ziyaret ederek, taziyede bulundu (Fotoğraflı


KONYA (A.A) - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlu, Hakkarinin Şemdinli ilçesindeki çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Günün annesini evinde ziyaret ederek, taziyede bulundu.
     Sare Davutoğlu, bir dizi ziyaret ve açılış için geldiği Konyada şehit annesi Sıdıka Günü evinde ziyaret etti. Şehit annesine sabırlar dileyen Davutoğlu, Allah gönlünüze genişlik versin, cennette kavuştursun. En büyük teselli o değil mi- En büyük makam... dedi.
     Anne Sıdıka Gün ise acısının dayanılmayacak kadar büyük olduğunu ifade etti.
     Oğlunun kendisine Ne mutlu anne, gurur duyacaksın, çok şerefli bir mesleğim var dediğini aktaran Gün, Gerçekten de çok gurur duydum yavrumla. Çok mu düşkündüm bilmiyorum, çok seviyordum. Lise yıllarında asker olacağım derdi, girdi kazandı. Anne operasyona gideceğim hakkını helal et, anne alnıma yazıldıysa olur derdi her zaman. Çok inançlı bir çocuktu. Allah benden daha çok seviyormuş diye konuştu.
     Sare Davutoğluna ziyarette, Konya Valisi Aydın Nezih Doğanın eşi Hatice Doğan da eşlik etti.
     Hakkarinin Şemdinli ilçesi kırsalındaki çatışmada Jandarma Astsubay Çavuş Nihat Gün (25) bir hafta önce şehit olmuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Dışişleri Bakanı Davutoğlunun eşinden taziye ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER