Dışişleri Bakanı Davutoğlunun eşi, engelli dernekleriyle

Dışişleri Bakanı Davutoğlunun eşi, engelli dernekleriyle buluştu -Sare Davutoğlu, Konyadaki 19 engelli derneğinin yöneticileriyle bir araya geldi


KONYA (A.A) - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlunun eşi Sare Davutoğlu ve Konya Valisi Aydın Nezih Doğanın eşi Hatice Doğan, Polisevinde kentteki engelli derneklerinin başkanlarıyla bir araya geldi.
     Sare Davutoğlu, bir dizi ziyaret için geldiği Konyada 19 engelli derneğinin başkanlarıyla gerçekleştirdiği kahvaltılı programda, engellilerin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.
     Sivil toplum alanında yapılan çalışmaların önemine değinen Davutoğlu, Lise yıllarımdan beri sivil toplum çalışmalarının içinde olmuş biriyim. Bu alanda ben ne yapabilirim diye düşündüm. Benim Konyaya katkım ne olabilir, onu da değerlendirelim ve ortak çalışmalar yapalım istedim dedi.
     Konyalıların engellisine, yaşlısına, hastasına, fakirine ve fukarasına sahip çıktığını anlatan Davutoğlu, şunları kaydetti:
     Bunu biz nasıl ileriye götürebiliriz, ortak sorunlarımız nelerdir, bunları görüşelim istedik. Bu alanda dünyada neler yapılıyor, bunları çok iyi takip etmemiz gerekiyor. Hem de güçlerimizi birleştirerek, daha verimli çalışmaların önünü açmamız lazım. Bu, kaynaklarımızın çok daha iyi değerlendirilmesi konusunda bize yardımcı olacaktır. Tüm çalışmalara destek olmaya çalışıyoruz ama birlikte, ortak yapılan çalışmalara daha çok destek olacağız. Ortaklaşa çalışmalar birbirimizi hem daha yakından tanıma, hem daha verimli çalışmalar yapma, hem de hitap ettiğimiz grup çok özel bir grup, onlara daha fazla hizmet etme imkanı sağlayacaktır.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Dışişleri Bakanı Davutoğlunun eşi, engelli dernekleriyle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER