Din görevlilerinden Kartepe İmam Hatip Lisesi

Din görevlilerinden Kartepe İmam Hatip Lisesi inşaatına Yardım


KOCAELİ (A.A) - Kartepedeki din görevlileri inşaatı devam eden Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesine bağışta bulundu.
     Kartepe Müftüsü İsmail Gülşen yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatına her ay düzenli olarak her görevliden otomatik banka talimatı ile gönüllü olarak 50 TL, toplam aylık 5 bin TL, yıllık 60 bin TL civarında katkı veren Kartepe din görevlilerine sağladıkları maddi desteğin örnek teşkil ettiğini belirterek teşekkür etti.
     Hayırsever kişi ve kurumların desteği ile hızla yükselen İmam Hatip Lisesi inşaatını belirli bir seviyeye ulaştığını ifade eden Gülşen, Din görevlisi arkadaşlarımızda kendi imkanları ölçüsünde katkı vererek destek olmaktalar. Damlaya damlaya göl olur sözünden hareketle her kesimden gelen ve gelecek yardımlar bizler için çok önemlidir dedi.
     Din Görevlileri Dernek Başkanı Muammer Çiçek de hayır işlerinde bulunmaktan duydukları hazza dikkat çekerek Kartepe Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine üye olan 80 din görevlisi ve üye olmayan diğer görevlilerin ilçe genelinde çeşitli faaliyetlerle kendilerinden bahsettirmekte olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Din görevlilerinden Kartepe İmam Hatip Lisesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER