Dilovasında alt yapı çalışmaları

Dilovasında alt yapı çalışmaları


KOCAELİ (A.A) - Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, altyapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanması amacıyla İSUya destek verdiği bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Orhangazi Mahallesinin 224, 225 ve 232/1 sokaklarındaki altyapı sorununun, belediyenin İSUya sağladığı makine, araç ve personel desteğiyle çözüldüğü belirtildi.
     Kanalizasyon ve içme suyu şebekesinin ardından, üstyapı çalışmalarına geçileceği kaydedilen açıklamada, görüşlerine yer verilen Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, altyapı çalışmalarının büyük zaman aldığına işaret ederek, kış şartları nedeniyle işlerin zorlaşmaması için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.
     Kanalizasyon şebekesinin sağlam ve uzun ömürlü olması için çalışmaların devam ettiğini belirten Yaman, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla, üstyapı çalışmalarına hız vererek, asfalt, parke taşı kaplamasının yapılacağını ve vatandaşların ayaklarını çamura basmadan, sokaklarından evlerine rahat gitmelerini sağlayacaklarını söyledi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Dilovasında alt yapı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER