Didim Belediye Başkanı Kamacı:

Didim Belediye Başkanı Kamacı: -Aldığımız ödül boşa değil


AYDIN (A.A) - Türkiyenin En temiz kenti seçilen Didimin belediye başkanı Mümin Kamacı, Aldığımız ödül boşa değil dedi.
     Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlediği yarışmada, Atık Yönetimi, Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, Ambalaj Atıkları Kaynakta Ayrı Toplama Çalışmaları, Atıksu Arıtma Tesisi, Derin Deniz Deşarjı, Yağmur Suyu Hattı ve Gürültü Yönetimi gibi konuların kıstas alındığı 3. kategoride, Türkiye birinciliği elde eden Didim Belediyesi, ödüllerini halka ithaf etti.
     Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye yönetimi olarak çevre yönetimine gösterdikleri özenin ödüllendirilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.
     Bundan sonraki süreçte de çevre çalışmalarının içerisinde yer alacaklarını belirten Kamacı, bitkisel atık yağ ve tıbbi atıklarla ilgili çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.
     Ödülü almaktan çok, bu duyarlılığın sürdürülmesini önemsediklerinin altını çizen Kamacı, ödülde büyük katkısı olduğunu belirttiği Belediye Katı Atık Depone Sorumlusu Halim Apaydın ile Belediye Çevre Mühendisleri Aslı Kıray ve Hakan Kirife teşekkür ederek, Aldığımız ödül boşa değil, bu genç arkadaşlarımız gece gündüz çalışarak ilçemize maddi manevi kazanç sağladılar. Böyle genç arkadaşlarımızın başarılı işlere imza atması bizleri de sevindiriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Bahri Aşık / Suat Deniz/ Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Didim Belediye Başkanı Kamacı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER