Dev inek maketi veteriner fakültesine devredildi

Dev inek maketi veteriner fakültesine devredildi -DSYB tarafından, Burdur Ulusal Hayvancılık ve Süt Fuarı nedeniyle yaptırılan dev inek maketi veteriner fakültesinin bahçesine konuldu


BURDUR (A.A) - Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) tarafından Burdur Ulusal Hayvancılık ve Süt Fuarı nedeniyle yaptırılan dev inek maketi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Veteriner Fakültesinin bahçesine konuldu.
     İstiklal Yerleşkesi Veteriner Fakültesi bahçesinde düzenlenen devir törenine, MAKÜ Rektörü Mustafa Saatcı, DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özcan, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mümtaz Nazlı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Dallı, Veteriner Fakültesi Öğretim ve Araştırma görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yapılan törenle, Burdur DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özcan tarafından dev inek maketi, MAKÜ Veteriner Fakültesine devredildi.
     DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özcan, yaptığı konuşmada, Burdurun hayvancılık kenti olduğunu söyledi.
     Dev inek maketinin Burdur Ulusal Hayvancılık ve Süt Fuarı nedeniyle yaptırıldığını ifade eden Özcan, Burdurun ve Burdur hayvancılığının bir simgesi olmasını istediğimiz maket için en uygun yerin veteriner fakültesi bahçesi olduğunu düşündük. Ayrıca Burdurdan geçenlere de dev inek maketi ile Burdurun bir hayvancılık kenti olduğunu göstermek istedik dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Dev inek maketi veteriner fakültesine devredildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER