Dernekten Gönül Elçileri projesine destek

Dernekten Gönül Elçileri projesine destek -Dernek yönetimindeki bazı üyelerin, projeye destek vermek amacıyla kurduğu mantı çibörek ve mantı evinde 12 kadın istihdam edildi


BİLECİK (A.A) - Bozüyük Yardım Sevenler Derneği üyelerinin Gönül Elçileri projesine destek amacıyla açtığı Gülana Çibörek ve Mantı Evinde 12 kadın istihdam edildi.
     Vali Halil İbrahim Akpınarın eşi Dr. Nihal Akpınar, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu, İl Dernekler Müdürü Cemal Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Hatice Çelik, işletmeyi ziyaret ederek, Dernek Başkanı Nermin Nalbantoğlundan bilgi aldı.
     Nalbantoğlu, burada yaptığı konuşmada, Gönül Elçileri projesine dernek olarak destek verdiklerini söyledi.
     Yönetim Kurulu üyeleri Hülya Esel, Emel Kuday ve Gülsüm Teyinin, daha önce açtıkları çibörek ve mantı evinde 12 kadına iş imkanı sağladığını belirten Nalbantoğlu, Kentte yetiştirilen bal kabaklarının pazarlanması konusunda da İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkilileriyle görüşerek, Bozüyük Sebze Üreticileri Birliğini kurduk dedi.
     Dr. Akpınar da derneğin çalışmalarının, tüm sivil toplum örgütleri ve gönül elçilerine örnek olmasını dileyerek, projeye katkılarından dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Dernekten Gönül Elçileri projesine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER