Derinkuyu ve Hacıbektaş adliyeleri kapanmıyor

Derinkuyu ve Hacıbektaş adliyeleri kapanmıyor


NEVŞEHİR (A.A) - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Derinkuyu ve Hacıbektaş adliyelerinin faaliyetlerine devam etmeleri yönünde karar aldı.
     HSYK 1. Daire Başkanlığının dün aldığı karara göre, daha önce kapatılmalarına karar verilen Derinkuyu ve Hacıbektaş adliyelerinin de içinde bulunduğu 44 adliyenin kapatılmayacağı açıklandı.
     Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Serdal Pala, parti olarak adliyelerinin kapatılmaması için gecelerini gündüzlerine katarak var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti.
     Sonuç olarak HYSKnın aldığı karar doğrultusunda adliyelerinin kapanmayacağını, burada Nevşehir Milletvekillerinin büyük katkısı olduğunu belirten Pala, Milletvekillerimiz A. Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile yaptığımız görüşmeler neticesinde adliyemiz kapanmamıştır. Biz diyoruz ki, Derinkuyu sahipsiz değildir. Her zaman milletvekillerimiz, yanımızda olduğunu bir daha gösterdiler. Adliyemizin kapanmasını siyasi bir şova dönüştürme gayretleri içerisinde olan bazı kişilere adliyemizin kapanmaması en güzel bir cevap olmuştur dedi.
    
     Muhabir: Osman Aytekin / Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Derinkuyu ve Hacıbektaş adliyeleri kapanmıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER