Derincede bayram kutlamaları

Derincede bayram kutlamaları


KOCAELİ (A.A) - Derince Belediyesi ve Derince Kaymakamlığının düzenlediği bayramlaşma programı, ilçe Zübeyde Hanım Parkında vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.
     Derince Belediyesinden yapılan açıklamada, Derince Kaymakamı Cengiz Cantürk ve Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdarın ev sahipliğinde gerçekleşen Ramazan bayramı kutlamalarına, Derinceliler yoğun ilgi gösterdi.
     Alemdar, törende yaptığı konuşmada, bayramlaşmaya gösterilen ilginin sevindirici olduğunu belirterek, 29 Ağustos tarihinde Derinceden ayrılarak Anamurdaki görevine başlayacak olan Derince Kaymakamı Cengiz Cantürke ilçeye olan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
     Kaymakam Cantürk de 6 yıllık görev süremde Derinceyi, Derincelileri çok sevdim. Belediye başkanımıza desteğinden ötürü teşekkür ediyorum dedi.
     Bayramlaşmaya, Garnizon Komutanı Ali Kocatürk, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, dernek ve oda başkanları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı belirtildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Derincede bayram kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER