Derece yapan öğrenciye otomobil

Derece yapan öğrenciye otomobil -Zirve Üniversitesi yabancı dil puan türünde derece yapan öğrenciye otomobil hediye etti


GAZİANTEP (A.A) - Zirve Üniversitesi, yabancı dil puan türünde Gaziantep birincisi ve Türkiye 45incisi Fethullah Gülere sıfır kilometre otomobil hediye etti.
     Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, otomobil teslim töreninde yaptığı konuşmada, üniversitenin çeşitli puan türlerinde ilk bin, ilk 5 bin ve ilk 30 binden tercih eden öğrencilere 200 ile 2 bin 400 lira arası aylık burs verdiklerini belirtti.
     Öğrencilerin üniversite öğrenim ücretini ödemediğini, yurtlardan sıralamalarına göre ücretsiz ya da yüzde 50 indirimli faydalanabildiğini ifade eden Kısa, öğrencilere yeni akademik yılda başarılar diledi.
     Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu da bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerle birlikte yaklaşık 4 bin öğrenciye sahip olduklarını belirterek, üniversite öğrencilerinin birçoğunun burslu okuduğunu, ayrıca kayıt yaptıran tüm öğrencilere Mac Book Air hediye ettiklerini aktardı.
     Hukuk Fakültesi öğrencisi Fethullah Güler de üniversitenin her yıl Amerikaya yolladığı 27 öğrenciden biri olmayı planladığını kaydetti.
     Nakıboğlu ve Rektör Kısanın elinden otomobilinin anahtarını teslim alan Güler, aynı zamanda en yüksek bursu almaya hak kazandı.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Derece yapan öğrenciye otomobil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER