Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu: Denizliye, 5 milyon turist getirmek için, dünya ölçeğinde Pamukkalenin, Denizlinin, Laodikyanın, antik kentlerin, profesyonelce dünya kamuoyuna tanıtılması gerekiyor


DENİZLİ (A.A) - Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Denizliye 5 milyon turist getirmek için dünya ölçeğinde Pamukkalenin, Denizlinin, Laodikyanın, antik kentlerin, profesyonelce dünya kamuoyuna tanıtılması gerekiyor dedi.
     Denizli İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantısı, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında yapıldı. Yapılan yoklamanın ardından konuşan meclis başkanı Gürlesin, Güney Şelalesinin yolunun asfaltlanması için ödeneğin geldiğini, paranın geçen cuma günü hesaba yatırıldığını belirtti.
     Denizlide kent müzesi yapılması için çalışma yürütüldüğünü ifade eden Gürlesin, bunun için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu ve beraberindeki bir heyetin, geçen hafta AB Kültürel Alanda İşbirliği toplantısı için gittiği İspanyada incelemelerde bulunduğunu belirtti.
     İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu da, meclis üyelerine incelemeleriyle ilgili yaptığı konuşmada, AB Kültürel Alanda İşbirliği toplantısının dördüncüsünün İspanyada yapıldığını dile getirdi.
     İspanyanın turizm ve müzecilikte hakikaten çok iddialı bir ülke olduğunu ifade eden Oklu, Yılda 60 milyon turistin geldiği ve 60 milyar dolar gibi bir turizm gelirinin olduğu bir ülke. İspanya turizmden ciddi gelir elde ediyor. Antalyaya 11 milyon gelirken, Denizliye de 5 milyon turist gelmesi gerekiyor. Denizliye 5 milyon turist getirmek için de dünya ölçeğinde Pamukkalenin, Denizlinin, Laodikyanın, antik kentlerin, profesyonelce dünya kamuoyuna tanıtılması gerekiyor dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER