Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan:

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Hedefimiz iyi sonuçların yanında iyi futbol ile seyir zevki veren bir takım olmak


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Denizli Belediyesporun teknik direktörü Adnan Erkan, hedeflerinin iyi sonuçların yanında iyi futbol ile seyir zevki veren bir takım olmak olduğunu söyledi.
     Erkan, hafta sonu deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Kırklarelispor maçı ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun ilk karşılaşmasında sonuç olarak istediklerini aldıklarını ifade etti.
     Yeterli süre olmasa da, iki aydır yoğun tempoda ve belli bir düzen içinde süren çalışmalarının karşılığını aldıklarını vurgulayan Erkan, Ligin başları her takım açısından zordur. Geçiş dönemini iyi atlatıp, daha iyi olacağız. İyi oyuncu kadromuz var. Takım olarak daha çok bir arada oynamış olmanın faydasını gördük. Bu ilerde daha iyi olmamızı ve güzel sonuçlar almamıza sebep olacak. Hedefimiz iyi sonuçların yanında iyi futbol ile seyir zevki veren bir takım olmak dedi.
    
     Muhabir: Fatma Karakış / Mustafa Dermencioğlu /
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER