Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan:

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Genç yetenekleri ortaya çıkarmayı hedefleyen takımımızın, 3 yıl sonra büyük takımlar için futbolcu yetiştiren bir okul haline geleceğini düşünüyoruz


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyesporun teknik direktörü Adnan Erkan, Türk futboluna genç yetenekler kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.
     Erkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizli Belediyesporun gençlerden oluşan, gelecek vaat eden bir takım haline geleceğini ifade etti.
     Takımın yeni kurulmaya başladığını belirten Erkan, şunları kaydetti:
     Lig başlamadan ligi şampiyon olarak bitireceğiz gibi bir söz vermiyorum, ama bu takım Denizlinin yeteneklerini öne çıkaracak, futbol anlamında daha öne çıkaracak bir takım olacaktır. Takımı tamamen netleştirdikten sonra kulüp yöneticilerimizle bir araya gelerek takımın hedeflerini belirleyeceğiz. Genç yetenekleri ortaya çıkarmayı hedefleyen takımımızın, 3 yıl sonra büyük takımlar için futbolcu yetiştiren bir okul haline geleceğini düşünüyoruz diye konuştu.
     Türk futbolunun daha büyük başarılara imza atması için gençlere yol gösterilmesi gerektiğini dile getiren Erkan, Bizim için skordan ziyade futbolcu yetiştirmek ve gelecek yılların kadrosunu oluşturmak daha önemli olacak. Rakiplerimiz karşısında iyi futbol oynayarak iyi sonuçlar almak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Halil Şahin
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER