Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu:

Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu: Bayrampaşa maçından alınan mağlubiyeti, Anadolu Selçukluspor karşılaşmasıyla telafi etmek istiyoruz


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Denizli Belediyesporun kulüp başkanı Rüşan Uzunoğlu, Bayrampaşa maçından alınan mağlubiyeti, Anadolu Selçukluspor karşılaşmasıyla telafi etmek istediklerini söyledi.
     Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda oynayacakları Anadolu Selçukluspor maçında takıma güvendiğini ifade etti.
     Uzunoğlu, Bayrampaşa mağlubiyetindeki hataları gidermeye çalıştıklarını belirterek şöyle devam etti:
     Bayrampaşa deplasmanında güzel bir oyun çıkartığımıza inanıyorum. Fakat stoper oyuncumuz Hasan Demirin penaltıya neden olması ve ardından da kırmızı kart görmesi takımda moral eksikliğine neden oldu. Hedefimiz Anadolu Selçukluspor deplasmanından galibiyetle ayrılmak. Futbol öyle bir spor ki galibiyet beklerken mağlup da olunabilir. Fakat gönlümüzden geçen farklı bir galibiyetle ayrılmaktır. Bayrampaşa maçından alınan mağlubiyeti, Anadolu Selçukluspor karşılaşmasıyla telafi etmek istiyoruz.
     Uzunoğlu, kadroda kart cezalısı ve sol dizinde ağrı olan Hasan Demir ile Hüseyin Ateşin yer almayacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER