Denizli Belediyespor, kalecilerine güveniyor

Denizli Belediyespor, kalecilerine güveniyor


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyesporun kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal, Kalemiz emin ellerde dedi.
     Küçükşahal, yaptığı yazılı açıklamada, takımın kalecilerinin antrenmanlardaki istek ve çalışma arzularının kendisini memnun ettiğini, kalecilikte istikrarın çok önemli olduğunu belirtti.
     Doğru teknik üzerinde, iyi antrenmanlar yaparak, kalecilerin seviyesini en üst noktaya çıkarmak için gayret gösterdiklerini kaydeden Küçükşahal, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Kalemiz emin ellerde. Özellikle genç kalecilerin psikolojik olarak gelişim sağlayıp, maçlara iyi konsantre olmaları ve yaptıkları işe saygı duymaları gerekiyor. Bunun yanı sıra bir kaleci zeki, lider, çabuk, iyi zamanlama yapan, arkadaşlarını iyi yönlendiren, içgüdüsü kuvvetli, refleksleri iyi olmalı. Ayrıca, top takibi zamanlaması da iyi olması gerekmekte. Beslenme ve dinlenmeleri de çok önemli. Hatalarından ders çıkarmalı. Bütün bunlar bir kalecinin olmazsa olmazları.
     Denizli Belediyesporun kalecileri Gökhan Aslan, Ali Üçkulak ve Ferhat Kölgesiz, ligin en az gol yiyen takımın kalecileri olmak istediklerini açıkladı.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizli Belediyespor, kalecilerine güveniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER