Denizli Belediyesi Başkanı Zolan:

Denizli Belediyesi Başkanı Zolan: (Denizlisporda) Başkanlık için hiç kimse çıkmıyorsa kayyuma gitmek bizi rahatsız etmemeli


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediyesi Başkanı Osman Zolan, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispora başkan olmak için kimsenin çıkmaması halinde kulübün kayyuma gitmesinin kimseyi rahatsız etmemesi gerektiğini söyledi.
     Osman Zolan, Çocuk Trafik Eğitim Pistinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlisporun daha iyi yerlere gelmesi için ellerinden gelen desteği verdiklerini, bundan sonra da vermeye devam edeceklerini ifade etti.
     Denizlisporun, Denizlinin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirten Zolan, şöyle konuştu:
     Denizlinin değerine hep beraber sahip çıkmamız gerekiyor. Şimdilik kulübün yöneticiliğini yapacak bir başkan çıkmış değil. Biz yönetici vasfı olan, futboldan anlayan, mali konuda da güçlü olan bir arkadaşımızın kulübün başına geçmesini istiyoruz. Şu isim olacak diye bir dayatmamız bugüne kadar olmadı, bugünden sonra da olmayacak. Denizlisporda şu an için bir başkan adayı ortada yok. Bu başkanlık seçiminin girdiği girdaptan kurtarılması gerekiyor. Bir arkadaşımız fedakarlık yapıp başkan olduğu zaman isim önemli değil biz arkasında olacağız, destek vermeye devam edeceğiz.
     Zolan, Kulüp başkanını bizim belirlememizin doğru olmadığını düşünüyoruz. Birileri çıkıp yönetime talip olur da destek isterse bizden o desteği göreceğinden de kuşkusu olmasın. Başkanlık için hiç kimse çıkmıyorsa da kayyuma gitmek bizi rahatsız etmemeli diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Mustafa Dermencioğlu / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Denizli Belediyesi Başkanı Zolan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER