Denizlide yılbaşı için emniyet tedbirleri artırıldı

Denizlide yılbaşı için emniyet tedbirleri artırıldı


DENİZLİ (A.A) - Denizli Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı için güvenlik önlemlerini artırdı.
     Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların yeni yıla huzurlu, sağlıklı ve güven içerisinde girmesi için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
     Yılbaşında 750 personel ile hizmet vereceklerini ifade eden Kocatürk, alınan tedbirler ile il genelindeki güvenlik ve asayişi etkin bir şekilde kontrol etmeyi amaçladıklarını belirterek, halkın yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerinde meydana gelebilecek hırsızlık, kapkaç, yankesicilik gibi olayları önlemek için sivil ve resmi ekiplerin görev yapacaklarını kaydetti.
     Kocatürk, alkol tüketiminin yüksek olacağı yılbaşı gecesinde trafik ekiplerinin ise alkollü araç kullanımına izin vermeyecekleri uyarısında bulundu ve Ekiplerimiz içkili eğlence mekanlarının yakınında sıkı kontroller yapacak. Az veya çok olsun hiçbir şekilde alkollü araç kullanımına müsamaha yok. Vatandaşlarımızdan trafiğe çıkarken kendilerinin ve başkalarının güvenliğini düşünmelerini istiyoruz. Tek bir kazaya dahi razı olamayız diye konuştu.
     Halkın sağlığını tehdit edebilecek unsurları da göz önünde bulundurduklarını belirten Kocatürk, Yılbaşı gecesinde Belediye Başkanlığı, Sağlık, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve vergi dairesi başkanlığı ile işbirliği içerisinde beraber çalışma yürüteceğiz dedi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu /Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Denizlide yılbaşı için emniyet tedbirleri artırıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER