Denizlide 11 farklı meslekte kurs açılacak

Denizlide 11 farklı meslekte kurs açılacak


DENİZLİ (A.A) - Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından İŞKURa kayıtlı işsizlere yönelik ücretsiz İşgücü Yetiştirme Kurslarının düzenleneceği bildirildi.
     PAÜden yapılan yazılı açıklamada, Pamukkale Üniversitesi öğretim üyeleri ve görevlilerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek kursların 11 farklı meslekte düzenleneceği kaydedildi.
     Kursiyerlerin genel sağlık sigortası, iş kazası ve meslek hastalıkları prim giderlerinin kurs süresince İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından karşılanacağı belirtilen açıklamada, İŞKUR İl Müdürlüğünce cep harçlığı olarak kursiyerlere 20 TL günlük ödeme yapılacağı ifade edildi.
     PAÜSEM Müdürü Doç. Dr. Kutret Gezer, kurs protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, Pamukkale Üniversitesinin yaşam boyu meslek eğitimleri konusunda yeni projeler üreterek, istihdam politikalarına katkıda bulunmaya devam edeceğini söyledi.
     İŞKUR İl Müdürü Ferudun Giresun ise PAÜ ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında gerçekleşen bu işbirliğinin amacının Türkiyenin en önemli sorunlarından biri olan işsizliğin çözümüne katkıda bulunmak olduğu belirtti.
     Giresun, Denizlinin nitelikli iş gücü ihtiyacının karşılanması amacıyla hazırlanan projelere destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Fatma Karakış
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Denizlide 11 farklı meslekte kurs açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER